Top Nine 2019

Of dit nu echt mijn Top Nine is, weet ik niet, maar het zijn in elk geval de negen foto’s die het meest werden geliked op Instagram het afgelopen jaar.

Nou heb ik een gesloten profiel, dus alleen ‘Instagramvrienden’ konden liken (of niet liken šŸ˜‰ ) en ik heb natuurlijk lang niet alles erop gezet, maar kan me toch wel vinden in de negen foto’s die eruit kwamen. Voornamelijk omdat vijf van de negen foto’s over onze geweldige reis naar IndonesiĆ« gaan!

Op nummer 1 zit ik met mijn man heerlijk aan het strand op Bali. Na onze eerste weken op Java (nodig als research voor het boek dat ik nu afschrijf) vlogen we namelijk door naar Bali om daar een schrijfretraite bij Marlies Slegers te volgen. Op de foto daarnaast staan we ’s morgens heel vroeg bij de Bromo (Java) om daar de zonsopgang te zien. Op de laatste van rij 1 zit ik luxe (en onverwacht) business class, te wachten op vertrek naar Jakarta.

Rij 2: Hoera! Vlucht naar Libanon is uit! Daarnaast zie je Devil’s Tears op Nusa Lembongan. Prachtig en zeer indrukwekkend. Op de laatste foto van rij 2 bel ik met mijn vader vanuit het huis in Jakarta waar hij heeft gewoond vanaf zijn 7e tot zijn 11e. Heel bijzonder!

Rij 3: ‘Ons’ hotel verwelkomde ons extra feestelijk toen we daar kwamen om ons tienjarig samenzijn te vieren! Daarnaast een foto gemaakt tijdens de ochtendwandeling met de hond en tot slot het voorlezen bij de Timur Timur show op radio 2 van een gedicht dat in de volgend jaar te verschijnen dichtbundel staat, waarbij Francien van Lang weer de prachtigste illustraties maakt! Ik verheug me er nu al op!